Vuorela kolmasti 4. nuorten MM-katsastuksissa

Julkaistu 11.01.2015

Viikonloppuna käytiin nuorten MM-katsastuksia kolmella matkalla ja kahdella paikkakunnalla – Äänekoskella ja Jyväskylässä. Perjantaina M20-sarjassa hiihdettiin vapaan tyylin väliaikalähtökilpailu 10km matkalla. Lauri Lepistö jätti seuraavaa 26 sekuntia ja neljänneksi sijoittunut Markus Vuorela hävisi kakkossijan harmillisesti vain 3,2 sekunnilla.

Lauantaina Jyväskylässä jatkettiin 20km yhdistelmäkilpailulla (10km P + 10km V), jossa Markus oli jälleen neljäs. Tällä kertaa jossitteluille ei kuitenkaan jäänyt sijaan, kun kärkeen ero tuli tasan minuutti ja kolmanteenkin sijaan 44 sekuntia.

Jotta harmitus olisi maksimaalinen, niin Markus hiihti sunnuntain sprintissäkin neljänneksi. Lauantain kisaan tapaan, myös sprintissä kärkikolmikko erottui muista selvästi. Markuksen huumoria on tässä kahtena talvena koeteltu nelossijoilla, kun viime talvena jokaisessa kolmessa SM-kisassakin tuliaisin tuo ”ei ihan pallille”-sijoitus. Saattaa olla, että Markus jää niukasti ulos Kazakstanin nuorten MM-koneesta. 



YHTEISTYÖKUMPPANIT