Team Jämillä vahva avaus Vuokatissa

Julkaistu 10.11.2014

Jämin Jänteen hiihtäjien ensiesiintyminen Vuokatissa oli erittäin vahva. Tarkoituksena oli saada uudelle tiimille heti menestystä sekä TV-näkyvyyttä mahdollisimman paljon ja tavoite täyttyi varsin komealla tavalla. 

Lauantain vapaan tyylin sprintissä Antti sijoittui viidenneksi. Ristomatti oli karsinnassa kuudes ja Antti kahdeksas, mutta Ristomatin alkuerähiihto meni pilalle sauvarikkoon heti radan ensimmäisessä mutkassa. Tilanteessa oli pieni kontakti Joni Mäen kanssa ja Ristomatti ei saanut ajoissa uutta sauvaa tilalle.

Viestijoukkue VuokattiSunnuntain viestikisa (3x6km vapaalla) meni juuri suunnitellun taktiikan mukaan. Ristomatti nousi avausosuudella kaukaa takarivistä kärkeen jo 700m hiihdon jälkeen. Lopussa Vuokatin Martti Jylhä onnistui repimään Ristomattiin 6 sekunnin eron. Toisella osuudella viimeiselle kierrokselle lähdettäessä näytti, että viidenneksi pudonneella Antilla on vaikeaa. Mutta erinomaisen lopun ansiosta Antti kuitenkin piti sijansa vaihtaen toisena 17 sekuntia Kouvolan Ville Nousiaisen jälkeen.

Tuomas Myllykoski oli ankkuriosuudella kovassa paikassa, kun lähes kaikki kärkipään hiihtäjät olivat maajoukkuemiehiä. Ennen Tuomasta maaliin ennätti vain yksi maajoukkueen ulkopuolinen hiihtäjä, Valkeakosken Juha-Matti Mikkolainen. Loppusijoitus oli hienosti seitsemäs ja joukkue oli erittäin tyytyväinen viestiavaukseensa. Tammikuun puolivälissä Vantaan Suomen Cupissa hiihdetään sama viesti ja sinne Jämin Jänne lähtee entistä päättäväisemmin haastamaan kärkijoukkueita.YHTEISTYÖKUMPPANIT