Ojansivu ja Hakola Lillehammerin Scandinavia Cupissa

Julkaistu 14.12.2014
Lillehammerissa käytiin Scandinavia Cupin kolme ensimmäistä osakilpailua – 15km vapaalla, sprintti vapaalla ja perinteisellä 30km yhteislähtö. Näistä kisoista ei Jänteen kaksikolle jäänyt isoja muistoja. Ristomatti ei hiihtänyt ensimmäistä kilpailua eikä Antille jäänyt tästä kisasta mitään mukavia muistoja. Antti oli 86. reilusti yli neljä minuuttia voittajaa hitaampana.

Antti puolestaan jätti jätti sprintin väliin, joka oli Norjassa tällä kertaa Ristomatin paras kisa. Hän eteni karsinnasta niukasti jatkoon, mutta latu tyssäsi alkuerään. Risto oli 28. ja paras suomalainen, kun eteen kiilasi peräti 22 norjalaista!

Päätöskisa 30km oli raskaalla radalla kova kilpailu, jossa Antti esiintyi oikein hyvin sijoittuessaan 21:ksi. Norjan Tord Asle Gjerdalenin voittamassa kisassa vain Perttu Hyvärinen (10.) oli suomalaisista Antin edellä. Ristomatin kisa oli alkupotkuista lähtien todella väsynyttä ja päätyi keskeytykseen 10km hiihdon jälkeen. 
-Iso pettymys, koska olin odottanut tätä mulle sopivaa kisaa pitkään. Kroppa ei vaan pelannut yhtään ja nyt jatko pitää miettiä tarkkaan. Taitaa olla syytä pitää viikko hiihtotaukoa, Ristomatti sanaili.


YHTEISTYÖKUMPPANIT