Ojansivu alle 23-vuotiaissa SM-hopealle

Julkaistu 21.03.2016

Team Jämin nuori kaarti esiintyi kautta linjan erittäin vahvasti nuorten tämän talven viimeisissä SM-hiihdoissa Valkeakosken Korkeakankaalla. Ryhmän hiihtäjistä parhaana oli Antti Ojansivu SM-hopeallaan vapaan hiihtotavan 10km kisassa. Vain tällä kaudella maailmancupissakin pisteille hiihtänyt Joni Mäki ehti Ojansivun edelle.

- Ehdin vielä kertaalleen vetämään pannutkin, naureskeli Ojansivu kaatumistaan kisassa.

Lauantaina hiihdetyissä vapaan hiihtotavan kisoissa Markus Vuorela oli viides, Roosa Niemi seitsemäs ja Mikko Loukkaanhuhta yhdeksäs eli Jänteen kokonaispanos oli vahva.

- Harmittaa, kun olin parin päivää viikolla kuumeessa tosi hyvän edellisen viikon kisan jälkeen, sanoi Vuorela.

Vuorelalta jäi näin saavuttamatta SM-mitali nuorten sarjoissa. Mies on nuorten SM-hiihdoissa sijoittunut toistakymmentä kertaa neljänneksi tai viidenneksi. Sunnuntain perinteisen hiihtotavan kisan Vuorela jätti väliin keskittyen loppukauden tärkeisiin kisoihin. Ei ollut järkeä lähteä puolikuntoisena rasittamaan itseään.

Sunnuntaina 20km perinteisen hiihtotavan kisassa Ojansivu oli seitsemäs. Kontaktilanteessa syntyneen sauvarikon takia mies joutui hiihtämään todella kauan yhdellä sauvalla ja tämä vei mahdollisuudet parempaan sijoitukseen.


YHTEISTYÖKUMPPANIT