Hakola taas viides Rovaniemen Suomen Cupissa

Julkaistu 24.11.2014


WP 20141122 13 44 58 Pro (kopio)

Ristomatin ja Antin kilpailut Rovaniemellä sujuivat hieman kaksijakoisesti. Lauantaina 12.5km vapaan tyylin kisassa Antti hiihti hyvin yhdeksänneksi tasan minuutin kovassa kunnossa olevalle Matti Heikkiselle. Antin kilpailu sujui tasaisen varmasti ilman mitään notkahduksia ja mies oli syystä tyytyväinen. Mutta Ristomatin suoritus (17.) oli miehelle kova pettymys. Ristomatti kulki 2 km kärkivauhdissa, mutta sen jälkeen seinä tuli lujaa vastaan ja kilpailusta muodostui todella vaikea. Jänteen juniori Markus Vuorela oli 46.

Sunnuntaina osat vaihtuivat. Ristomatti hiihti kolmannen kerran peräkkäin Rovaniemen Suomen Cupissa viidenneksi perinteisen 15km kisassa. Edelle voittaja Iivo Niskasen lisäksi ehtivät Sami Jauhojärvi, Ville Nousiainen ja Juho Mikkonen. Ristomatin vauhdinjako oli hänelle tyypilliseen tapaan taas nousujohteinen ja viimeiset 5 km sujui aivan kärjen vauhdissa. Tappiota Niskaselle kertyi lopulta 54 sekuntia.

Antin kisa sujui alusta loppuun hieman mollivoittoisesti (20.) ja edellisen päivän tyytyväisyydestä ei ollut tietoakaan eron venähtäessä yli kahteen minuuttiin. Muista tiimin hiihtäjistä Markus oli 49. ja Tuomas Myllykoski 54.YHTEISTYÖKUMPPANIT