Hakola PowerSkiGP:ssä kahdeksas

Julkaistu 05.09.2015

Alahärmässä PowerParkin Mika Salo Circuit-kartingradalla käytiin kovatasoinen kutsukilpailu. Miehiin oli kelpuutettu 15 osallistujaa ja Ristomatti Hakola sijoittui kahdeksanneksi. Ulkomaista väriä kisaan toivat maailmanluokna sprintterit Emil Jönsson jaTheodor Peterson. Kisan kärki oli Matias Strandvall, Martti Jylhä ja Anssi Pentsinen.

TXT PowerSkiGPKisa käytiin 20.4km mittaisena pudotuskisana, jossa kärkikolmikko kiersi 1.2km pituisen radan 17 kertaa. Neljännestä kierroksesta alkaen aina viimeinen hiihtäjä putosi pois, joten viimeisellä kierroksella voiton ratkaisivat kolme jäljellä olevaa hiihtäjää. Strandvall hoiti loppukirin varmaan tyyliin.

Maajoukkueen Ylläksen leiri painoi Ristomatin jaloissa sen verran, että meno ei missään vaiheessa ollut herkkää. Tiukkaa teki muillakin, kun esimerkiksi Emil Jönsson karsiutui jo ennen Ristomattia. Muutaman pudotuskierroksen jälkeen Ristomatin ilmeestä näki, että seuraavat jatkopaikat olisivat kovan työn takana. Noutaja tuli lopulta ja seitsemän hiihtäjää jäi kiertämään syheröistä kartingrataa. 

Kisasivuilla on tulokset ja muuta tarinaa tästä hienosti onnistuneesta PowerSkiGP-tapahtumasta.YHTEISTYÖKUMPPANIT