Hakola Aateli Racen kakkonen

Julkaistu 24.06.2015

Vuokatissa kisailtiin jälleen hiihtäjien perinteinen keskikesän kilpailu Aateli Race. Ristomatti sijoittui kolmeosaisen kisan kakkoseksi Matti Heikkisen jälkeen. Aikaisempina vuosina hän on parhaimmillaan kahdesti sijoittunut juuri kymmenen parhaan joukkoon, joten selkeää kehitystä on tapahtunut.

Ensimmäinen etappi oli 1.6km mittainen Vaaran maili vapaalla tyylillä. Ristomatin edelle ehtivät vain Heikkinen ja Lari Lehtonen. Vaikka mies valitti väsymystä, niin 4.5km maastojuoksukin sujui hyvin ja sijoitus oli viides. Kolmas etappi oli takaa-ajona kisattu 13km rullahiihto vapaalla tyylillä päättyen Vuokatinvaaran huipulle. 

Porukka kasaantui yhteen lähdettäessä loppunousuun. Heikkisen nykäisyyn kukaan ei pystynyt vastaamaan ja erot repesivät selkeiksi. Myöskään Ristomatilla ei ollut ongelmia ratkaista kakkosijaa itselleen. Kovatasoisessa kisassa seuraaviksi sjoittuivat Joni Mäki, Anssi Pentsinen, Martti Jylhä, Matias Strandvall ja Sami Jauhojärvi.

LOPPUTULOKSET

Tässä kestavyysurheilu.fi:n sivulla Ristomatin tarinointia Aateli Racesta:

http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/10190-ristomatti-hakola-ihan-sairas-tama-aateli-kisa-on-mutta-sairaita-ovat-miehetkin


YHTEISTYÖKUMPPANIT