Aku Nikander ja Harri Niemi Jänteen vahvistukset

Julkaistu 18.10.2016

Jämin Jänne vahvistui kahdella mieshiihtäjällä Aku Nikanderilla ja Harri Niemeltä. Akun kasvattajaseura on Lohjan Louhi ja viimeksi mies on edustanut Vihdin Viestiä. Harri puolestaan on Lempäälän kisan kasvatti ja edustanut viime vuodet Valkeakosken Hakaa. Miesten vahvistunut joukkue uskoo lähtevänsä tulevaan talveen tasapäisesti hiihtämään viestien voitoista Suomen muiden huippujoukkueiden kanssa.

Akun mietteitä: 

- Kauteen valmistautuminen on sujunut hyvin, oon ottanut enemmän valmennushommia ja junnujen kanssa kehittäviä. Jalalla on suorituskunto parempi kuin koskaan eli juoksu kulkee, nyt se pitäisi saada siirrettyä sukselle. Kokonaiskuormitusta pitää tarkkailla ja olla tuntosarvet pystyssä leirin jälkeen. Tällä hetkellä menen valmennus ja opinnot edellä, ja Jämin Jänteen viestijoukkueen ehdoilla. Jämin Jänne oli viime vuonna Tarinan mestari. Minä haluan olla mukana nostamassa joukkuetta myös kilpailuissa Suomen mestaruuteen. On hieno olla osa näin hienoa tiimiä. Päätavoite on viesteissä.

Harrin mietteitä:

- Nyt oli aika oikea vaihtaa seuraa. Halusin uutta potkua omaan hiihtouraan. Varsinkin viesti motivoi, kun ei ole mahdollisuuksia, että pääsisin maailmancupiin. Tästä on tullut lisämotivaatiota omaan harjoitteluun. Viime vuodesta on vauhtia nostettava, jos meinaa kisoissa päästä ykkösjoukkueeseen. Toki se potkii eteenpäin myös henkilökohtaisissa kisoissa.

Jämillä 8.10. järjestetyn tiedotustilaisuuden tarkempi tiedote löytyy täältä.


YHTEISTYÖKUMPPANIT